Доню моя, донечку

Галина Мокряк
Доню моя, донечку,
Моя рідна дитино,
Ти виростила донечку,
Виховуешь ще й сина.
Пустила в світ широкий
Ти донечку свою,
Тепер пів твого серця
Живе в чужим краю.
Нехай приносить радість
В долівочку твою,
Щоб ми могли пишатись
За донечку твою.
Нелегкий шлях ти вибрала,
Онучечка моя,
За тебе молить Бога
Уся наша сім"я.
Нехай від тебе йде тепло
До кожної людини,
А я тебе благословлю,
Від імені всієї родини.
Я молю Бога, Господа прошу:
Дай щастя цій дитині,
Для неї місяць хай хороший ізійде
І засвітять зорі на ії стежині.
Пока живі дідусь, бабуся,
Надійсь на допомогу,
Але сама собі в житті
Пробий щасливую дорогу.