Остання дорога

Галина Мокряк
Зібрались діти, і тато і мамо
Туди, де звідки немає вороття,
Для вас прожили, любі дітки,
Для вас прожили ми життя.
А ви тут лишайтесь,
Живіть і радійте,
Радійте, що дітки ростуть,
Онуки у вас підростають,
Вони, незабаром до школи підуть.
Приходьте до нас, де сонечко сходить,
Водички і хліба ви нам принесіть.
Навчайте діток своїх, як ми вас навчали,
А внукам своїм ви про нас раскажить.
Хай знають, ізвідки родина,
Хай знають коріння своє,
А я поділюся із  ними,
І душу і серце віддам їм своє.
Пом'ятайте і діда і бабу,
Які доглядали колись,
Тепер поросли ви,
По білому світі усі розійшлись.
Як легко прожити на цім світі
З добром до людей і рідні.
Спасибі батьки моі рідні,
Що життя подарили мені.