Втеча

Валюша Александрова
"А":
Намагаюся від себе утекти,
Уже майже получилось, та однак,
Повертаюся назад, в мені є ти,
Цілий Всесвіт, що тримає зодіак.
Лиш для тебе моє жевріє життя,
Через тебе не іду я за межу,
Сподіваюся, що треба це тобі,
Я минулим нашим дуже дорожу,
Зупиняю стрілок часу швидкий біг...