Випадкова зустр1ч - Ковальов1й Тетян1

Галина Мокряк
І зустрілись випадково,
Таню, із тобою,
Даже стали відпускать
Хвороба із журбою.
Хоча у нас з тобою
Велика різниця,
Але в тобі я ізнайшла
Доньку, подругу і сестрицю.
Розцвіли в душі у мене
Польові волошки,
Стала мене повертать
До життя потрошки.
Боже, дай здоров'ячка тобі
І твоїй родині,
Щоб стелилися волошки
На кожній стежині.
Ізвила я в своєм серці
Тобі маленьке гніздечко,
Прошу тебе, не покидай мене,
Не заїджай далечко.
Розлучила нас з тобою
Далека дорога,
Тепер дзвінка чекаю я,
Як вісточку від Бога.