Vakaras2

׸ðíûé Ñàìóðàé
       Gyvenimas tai kelione — kurioje mums taip gera kartu .

 Miestas mums vyriskai rankas pakrate
          vejo rock'n'rollas
               — ir neiseiti uz ribu
pasidare nebesvarbu.

              Raudonas motociklas sustoja,
o paskui dingsta
                spalvotam gatviu soky,
          minutele,
 mergaites,
  —  Gyvenimas duodamas viena karta —
                —  viena vieninteli karta...

              Mergaites,
                —  o kad taip isimylejus?

Raudonas motociklas vaziuoja
                i busima diena...
  Ir stabdziai spiegs,
ir stabdziai spiegs
               — kazkur jos gatvej
        —  o naktis skubes,
   o naktis nespes —
             —   uzklupt vienatves.
Imu svelnia jos silko talija
    —  ji mano ranka prieme drasiai
ir svaigstam abudu bijodami meiles.
                Ir stabdziai spiegs,
                ir stabdziai spiegs
                —  kazkur centrinej gatvej,
juk mes megstame buti nuogi
               —  besileidziant saulei raudonai.