Do not kiss crocodile

Дядя Игорь
Crocodile was big and green,
Crocodile was very mean.
Then i gave him some bologna.
Wow! He smiled and said:
- Good morning!

But, i didn't kiss his face.
Just in case.


Крокодил большой,
    БОЛЬШОЙ!
Крокодил был очень
    З Л О Й!

Я принёс ему котлет.
Улыбнулся он:
- Привет!

Но не стал я с ним водиться.
Вдруг опять он разозлится.