Заблукавши в обр неба

Юлиана Бессараб
Заблукавши в обрії неба
не знаходжу своєї землі.
Чи так треба, чи просто від тебе
намагаюсь якнайшвидше втекти.

Заблукавши у спогадах ночі,
Я шукаю назад вороття.
І листаючи записи отчі
Намагаюсь знайти каяття.

Заблукавши в обіймах любові
поринаю у світ міражів.
Теореми  і наслідки долі
довести ти,шкода, не зумів.


() 2010р.