Солдатам

Настя Пархомец
Ми молимось за вас,
Солдати наші дружні,
Бо в кожного із вас,
Палає в серці мужність!

Пішли за незалежність,
Пліч о пліч з своім братом,
Ми бачим в вас єдиність,
Тому що вас багато!

За єдність України,
За щастя в нашім домі,
За долю в нас щасливу,
Причини є вагомі!

Бо Крим-це Україна!
Бо Україна з нами,
Не віддамо нікому,
Відстоїм її сами!