***

Анаит Соловьева
                ; ; ; ; ; ; ; ; ;

;;; ;; ;;;;;,;;;; ;; ;; ;;;;; ;;;,
;;; ;;; ;;;;;; ;;;;;;;;;;; ;; ;; ;;;;; ;;;
;;;,
;;; ;; ;;;; ;;;;; ;;;;-;;;,
;;;;; ;;;;;,;;;;;; ;;;;,;;;; ;;;;...

  ;;;;;; ;;;;;;;
3.05.15 ;;;      ;;;;;;