Травень Май

Алла Любарец
  І знову травень на дворі ...
Ласкаво просимо !
Зелені барви на землі ,
Укриті росами .

 Зеленоокий та п"янкий ,
Духмяно - радісний ,
Завзято ніжності палкий ,
Святково - райдужний .
 
 Лунають пісні звідусіль -
Пташині заспіви ,
Гуляє травень молодий ,
Чарівний красень мій .