Не згубити душу!

Владимир Фадеев
Мрії плинуть тяжко через призму світу
Чи зима приходить, чи приходить літо
Дні стирають ночі, Місяць в Сонці тане
Краща в світі квітка, все одно зів'яне

Все одно забудуть, зникнешь у безодні
Був живий учора, мертвий вже сьогодні
Що залишив після - яблуню, чи грушу?
Важливіше інше - не згубити душу!