ГIямру заядарригу

Салим Герейбеков
Гьар даим пикри сабри,
Рурси, дила хIечила.
Гьар дила далай сабри,
Абдал дигайличила…

Припев
ДуцIрумла ванал берхIи,
АхIен ванабикIули…
Дила чархлизирти хIи,
Сари миъван диргIули…

Ну хIела ша вашули,
Дахъал дусми ардякьун…
ХIечи умут викIули,
Чарх дигайли хI-е-б-е-л-кьун.

ДуцIарти дигай набчи
ХIуни хIедихьиригу,
Сайри ну хIерли хIечи,
ГIямру заядарригу.