Happy mouse

Дядя Игорь
Little happy,
Healthy mouse
Lives in clean
And cozy house.

Every day
With little broom,
Mouse sweeps
Its little room.


Каждый день
Малышка мышка
Подметает свой
Домишко.

В доме мышкином уют,
Потому, что чисто тут.