Це там...

Евгения Солод
Говорять люди, є такі місця,
Де назавжди лишитися захочеш,
Де оживають втомлені серця,
Коли ти про кохання їм шепочеш.

Щирі слова та справжні почуття,
Міцні обійми та любов щомиті.
Там непідробні сльози співчуття
Й переживання, болем оповиті.

Та де ж вони? У селах чи містах?
Туристи вже на пошуки рушають...
А правда затремтіла на вустах:
Це там, де тебе рідні зустрічають...