Я б жу...

Парень Из Преисподней
Я біжу...

Я біжу, та, неначе, тая муха - у склі.
Ти все далі, а я... все топчуся на місці.
А у ангела, плямами, кров. На крилі.
І зі сходу та заходу - чорніі вісті...

Я біжу за тобою. Але нам - все ніяк.
Я - у вчора біжу. Ти - у завтрашнім платті.
Ангел з білим у плямах - поганий маяк.
Підкидаю життя у вселенське багаття.