15. 09. 2015

Ком Снежный
Життя - це драйв, і, як востаннє,
кружляє біля мене мить.
Мить, залеліяна коханням,
неначе вільний птах летить.

А я не птах , і не літаю.
Лише дивлюся на зірки,
І з головою поринаю
у ті минулії роки.