***

Рафиль Сабиров
Бик сагындым Сине озлеп-озлеп,
Куз алдымнан китми карашын;
Чакрымнарны, сэгатьлэрне узып
Килэ дэ бит Сина барасым-
Булмый эле...Тормыш дингезендэ
Кайный-кайный никтер буталдым;
Коннэремнен ярсу дулкынында
Мэшэкатькэ кереп югалдым.
Кот Син бары.Янсын сою уты
Маяк кебек кочле давылда.
Мин килэм бит Сина,hаман килэм
Язмыш дигэн озын шул юлдан...