Молитва за Украину

Наталия Лут
 
         До неба здіймаю руки,
         Молю тебе на колінах.
         О господи всемогутній,
         Помилуй мою країну!

         Своє дай благословіння
         В потоці днів швидкоплинних,
         Ще мудрості і терпіння.
         Та захисти невинних.

         Навчи по совісті жити
         Усіх, кому завжди мало,
         І землю навчи любити,
         Що Батьківщиною стала.

         Свій рід навчи шанувати,
         І мову таку солов'їну.
         Та накажи винуватих.
         Помилуй мою країну!