Ти стала ншою

Виталий Садовничий
Колись і в мене теж таке було:
Я був щасливий разом із тобою.
Але чудове сонечко зайшло,
Ти стала іншою, ти стала злою.

І кожен день не міг я зрозуміти,
Куди поділась кохана ніжная моя.
В твої очах чарівних в’януть квіти,
Там тоне туга завтрашнього дня.

Просив тебе, кричав, я дуже тихо:
«Поговори зі мною про нас двох»
Але постукало у двері до нас лихо,
І дотик до душі немов чортополох.

Скажи тепер, як бути знову разом,
Коли не хочеш, щоб був на світі я.
Не розуміла ти мої кохання фрази,
Вважалося тобі, що власність я твоя.


15:24...16.4.15