Не лий з очей- дощами, не пускай туману

Елена Полищук -Зелинская
Не плач, бо сліз твоїх ніхто не бачить,
Не витрачай слова  на тих, хто віри їм не йме.
Пройдуть роки, і серденько саме пробачить:
Ти зрозумієш, що це все було таке пусте.

Не трать років своїх  найкращих марно,
Не рви  в серцях,  і душу мовчки не ятри.
Не лий з очей -дощами, не пускай туману,
А мовчки біль гіркий ковтни і розітри.
 
Стискай  його до болю між вісками,
Тримай його під серцем і в своїй руці.
Зціпи його зі скреготом  поміж зубами,
Але ніколи  більше з ним не говори.

Роки  спливати будуть, а спогади минати.
Вода підточить камінь, а пам'ять- час зітре.
Минати літо  стане, а там -  не загорами:
Вогонь зів'яне і в серці більш не розцвіте.