З днем народження

Валенсия-Велиция
Сину мій! Моя дитино!
           З днем народження тебе!
Дуже добра ти Людина,
           Хай життя твоє цвіте!

Хай щодень вітає сонце,
           Спокій душу огорта!
Мирне небо у віконце,
           Віра в серці щоб свята!

Щоб сім"я була міцною,
           В щасті донечка росла,
Радість повнилась рікою,
           Щоб здоровим був дитя!

Сину мій! Моя дитино!
           З Днем народження тебе!
Дуже добра ти Людина,
           Хай життя твоє цвіте!!!