До дому

Миша Рыжий
Игорь Супердовский:

Чайки летять небом блакитним,
Чайки пливуть по Днiпру голубому,
Чому менi сумно?
Чого менi треба?
Чi може пiти вже додому?

Миша Рыжий:

жовте сонце сяє мені в очі
білий лебідь сумно гукає
прощай синє море
та небо блакитне
піду я додому де дівка червона
хустинку тримає та мати не марно
сына чекає