Поклон им мой...

Марина Солёная
В цей день травневій, к ветеранам,
Що біля вічного вогню,
Я підійду і струнко стану
І не вагаючись скажу:
«Спасибі, Вам за Перемогу,
За вашу не просту дорогу,
Що Ви пройшли, аби ми зараз,
У мирі й радості зросли.
Низький уклін Вам ветерани,
Я вам вклонюся до Землі.
Я бачу ваші тяжкі рани.
Отримані під час війни!
Ми не забудемо ніколи!
Ні ВАС, ні тих тяжких років.
Про ваші подвиги і Славу,
Я часто чую від батьків!
І моїм дітям розповім я
Про вашу мужність, стійкість, міць,
І пам’ятайте, вашу Славу,
Ніхто не зможе відмінить!!!»
І після слів цих низько-низько,
Я їм вклонюся до землі,
І всі хто поруч, поряд, близько,
Зі мною схиляться к землі.