A limerick

Дмитрий Красюков
There was a young man named Danis
who loved bishbarmak and kumys.
The cook in his ashkhana cried: “Oh, no – just khana –
he’s a super gourmand that Danis!”

Молодой Салаватец Данис
обожал бишбармак и кумыс,
повар же в ашхане
плакал: «Горюшко мне –
ох, и супер гурман
наш Данис!»