З днем перемоги

Анжелика Машина
З днем перемоги

З днем перемоги вітаю,
Всіх бабусь, дідусів,
Плачу з вами, благаю,
Пам’янемо сьогодні усіх!

З днем перемоги нашої,
Скільки полягло людей,
Скільки знедолень, пашею,
Скористалися не всі…. На жаль!

Плачемо, ми – онуки, онучки,
Тих, хто воював за свободу,
Хоч і тепер ми дійшли до ручки,
Але любимо край наш, свободу….
Наші діди вибивали кров’ю ,
А бабусі пекли пиріжки з любов’ю,
Тим, хто зостався живим…. До болю,
Серце крається в тузі моє,
Немає бабусь, дідусів моїх,
Хочеться миру зараз понад усе,
Хочеться, плачу, хочеться ще!

З днем перемоги вітаю,
Всіх бабусь, дідусів,
Плачу з вами, благаю,
Пам’янемо сьогодні усіх!
9.05.2015 р.