ХIезир сари гIязиз жан

Салим Герейбеков
Дигайли бицIиб уркIи,
ХIу нуни чераили.
Гьанна хIу набчи ракIи,
ХIечи вирус ну хIерли.

Припев
Вавни ургаб урцуси,
Жагаси саб къабулдан.
Рурси дила дигуси,
ХIезир сари гIязиз жан.

ХIела жагати хIулби,
Муэрлизирра дашар…
ХIу ахIи цархIил рурсби,
УркIилизи хIебашар.

Умсули ахIенра ну
Рурси, хIед далай икIес…
Дила мякьла раши хIу,
Набчил дарх гIямру деркIес.



Далай МахIямадрасул Уцмаевлис