Ще буде наша перемога!!!

Наталья Кислощук
Весна буяє черемховим цвітом,
Шовкові трави розмовляють з вітром...
Та...як можливо цій красі радіти?
На Україні гинуть наші діти!!!

Кладуть свого життя найкращі роки,
За майбуття своєї Батьківщини,
За нашу волю, процвітання, спокій,
За цілістність і єдність України!!!

Прийде той час...і він - не за горами,
Бо міліони моляться до Бога...
За нами правда - значить Бог із нами,
Тож буде в нас - ще й НАША ПЕРЕМОГА!!!