***

Егор Виговский
Чи ти чуєш? То мое серце б'ється.
Поглянь у очі - і усе побачиш.
Твій голос - спів. А мова - наче річка ллеться.
Та болісно мені, коли ти плачеш.

Кожна краплинка, катиться на щоки;
Кожна краплинка - засідає в душу.
Моя кохана! Я діями жорстокий,
Я не хотів, та я усе порушив!

Зтерплю я все. Багато болі бачив,
Багато бачив поганих я речей.
Але ніколи, ніколи не пробачу,
Ці сльози... Сльози з улюблених очей...

По вопросам сотрудничества: телеграмм: summer_wave
Почта: evigovskij@mail.ua