Любий

Анжелика Машина
Любий

Любий, мій коханий,
Ти у мене найкращий,
Світ у мене омріяний,
Сивий, най бажаний!

Серце в мене не камінь,
Любов’ю палає,
Ми ідемо разом,
Звивистими стежками!

Любий мій, ти друже,
Сонце крізь злигодні,
Чубчик в тебе сивий,
Але любий ти мені сьогодні!

Любий мій, коханий,
Ти у мене єдиний,
Світлий ти бажаний,
Ти моя надія!

27.04.2015 р.