Сиве кохання

Анжелика Машина
Сиве кохання

Сиве кохання, біла любове,
Мої сподівання продовжаться знову,
Всі мої почуття на долоні,
А думки мої світлі у тебе в полоні!

Сиве кохання, біла журба,
Мої сподівання, світлі слова,
Душе моя, єдина любов,
Болю, моя, хай не повториться знов!

Я все з тобою перетерплю,
Я, мій коханий, вишні люблю,
І оксамит твоїх сумних ночей,
Більше б надії, більше ночей!

Сиве кохання, червона калина,
Мої сподівання, біла стежина,
Мої думки про тебе єдиний,
Світлий ти серцем, і дуже надійний!

27.04.2015 р.