Вiдголосок Украiнського лиха 2014 року

Татьяна Нечволода
Що робить, коли серце палає,
Навісніє лиш думкою тою,
Що народ свого брата вбиває
І дітей залиша сиротою?
Чи ж не рідні ми, Захід зі Сходом?
Чи ж не браття на спільній землі?
Та ж чого поладнать не спроможні,
Й святкувать перемогу усі?
Замість того тут ворог усюди,
І сусід на сусіда іде!
А чи є справедливії люди,
Хто розсудить і взважить усе?
Щоби дійсно народ був єдиний,
І Вкраїна єдина була,
Аби зброю полишить і з миром
ПроголОсить: скінчилась війна!