Мамi

Татьяна Нечволода
Я вишию рушник, не помилюся
Тобі, мамусю, мила, добра, ніжна.
Барвінком синім вишитим милуюся.
Людина ти турботлива й безгрішна.
І оживе барвінок вишиваний
В душі твоїй прекрасній, мила мамо.