Враження

Валео Лученко
Віє вітер. Дріт гуде.
Дерева гнуться.
Літають низько ластівки,
джмелі та бджоли.
Іду до школи в сто_п'ятсотий раз,
не вивчивши урока.
Та Вчитель посміхається мені.
І шелестить осока.