Kitty

Джинн Толик
Kitty, Kitty,
Do you know - WOW!?
That I`m not a man - I`m a clown!
That you`re not a woman - you`re a witch,
Lay with me down upon a beach!

Kitty, Kitty,
Take a rest -
In your house I`m a guest:
Want to eat and want to drink
Very, very! What you think?

Kitty, Kitty,
Let me play -
Stupid, foolish things to say,
That I love and die without...
"What you`re talking me about?"

Kitty, Kitty
In big city,
She`s alone and it`s a pity!
Look at this! Can you imagine,
That my heart works like an engine!

+ + +

Кошечка

Кошечка, киска,
Ты знаешь, ОГО!
Что я не мужик, а клоун!
А ты не женщина, нет - ты мегера,
Приляг на пляже со мною смело!

Кошечка, киска -
Ты отдохни,
Хоть гость в твоем доме просит еды:
Хочет он кушать, хочет он пить,
Причем очень-очень... Что ж накормить?

Кошечка, киска -
Дай поиграть,
Глупые, странные вещи сказать,
Что я люблю, умираю я без...
"Вот ты в какие дебри залез?"

Кошечка, киска -
В большом городе пусто,
Ты там одна и это так грустно!
Посмотри-ка на это! Вообрази,
Мое сердце горит как движок! ТОРМОЗИ!

07.03.08