Але ти обiцяй

Анастасия Штерн
Я розмалюю стіни у жовто-гарячий колір,
На підвіконнях вирощу цілий квітковий світ,
Вранці попрасую сорочку, як завжди, поправивши комір.
Але ти обіцяй повертатись на кожен обід.

Я беру на себе миття посуду, догляд дітей,
Навіть готувати зобов'яжусь власноруч,
Підтримаю кожну з твоїх божевільних ідей.
Але ти обіцяй завжди знаходитись поруч.

Я собі заберу війну, нам обом залишивши мир,
Вилікую твою, хоча рідку, але сильну мігрень,
Зроблю все, щоб ти ніколи не зоставався один.
Але ти обіцяй прокидатись зі мною кожен день.

Я беру на себе туман, молнії, зливи – всі катаклізми.
Але ти обіцяй залишатись таким же шалено близьким.