***

Ольга Ганичева
Приiшла до мене стариця
I сiла у вiкна.
- То що с тобою сталося?
Промовила вона.
- То що с тобою трапилось?
I що в тобi болить,
Коли так марно ставиться
До тебе бiлий свiт ?!
Як сяйво у серденько,
Як квiтка по веснi
Гукаэ Радiсть-вербонька
Тебе у вiщiм снi.

Летить любов над зiрками
I надихаэ час,
Коли все непомiрноэ
Повернеться до нас!

Апрель 2011 г.