Ken, Blaine 14. 05. 2015

Ярослава Луговая
Barbie проживає з Kenом:
Дмуха на волосся феном,
Жарить вранішній омлет,
Одягає свій жакет

І біжить у дит. садок,
Де навчається синок.
Там працює, заробляє,
Дит. майданчик прибирає.

Благодійність - це її
Справа честі у житті.
Barbie все спішить зробити,
Щоб без сорому прожити.

Любить Kenа рівномірно:
Кормить сексом гармонійно,
Зашива старі шкарпетки,
Підсуває табуретки,

Посуд миє і готує,
Прибирає і прасує.
Barbie має вісім рук,
Надихає - давній друг......

Друга звати - "Оh, my Blaine.")))
Не коханець, а бойфренд
Заочно полюбляє спорт,
Відвідує думками корт,

Не працює, все гуляє,
За дурнух дівчат тримає.
Він же сорту номер раз,
Заповзятий ловелас!))

Barbie серцем уважає -
Бесперечно він кохає.
Мізки кажуть - зупинись,
Не впади з ним долі лиць.

На цім мультику кінець,
Хто дивився - молодець.
Висновки поза екраном
Робіть пізно або рано.

Посвящается Barbie.

Автор картины - Fabian Perez