без великих лiтер

Ася Кучбик
я не маю жодного поняття,
що робити, якщо ти прийдеш.
слів не знайду, вартих вимовляння,
якщо раптом мене обіймеш.

я не можу собі уявити,
як це - бути поруч день у день.
може, я почну навіть скімлити,
від з тобою слуханих пісень.

мрія, яку ти мені даруєш,
вогненебезпечна, наче гас.
я сумую, а чи ти сумуєш?
це питання в мене повсякчас.

я боюся зустрічати ранок,
той, що поєднати має нас.
обрис твій, закутаний в серпанок,
вабить і нервує водночас.