Гьай-аман, ишди дигай

Салим Герейбеков
Гьай-аман, ишди дигай,
ДуцIартира лер кьалли.
ВикIулра ну аман-вай,
Дила чарх игухIели.

Нуни дихьибти дигай,
Бурагу сен ахъиша?
ЛехIризигу риганай,
Раши дила янаша.

УркIилизирти дигай
Чис пайла даришара?
Илдала халаси пай
ХIед сен баахъишара?

ХIу мякьлар хIериадли,
Разидеш наб агара.
ХIу дилацун риадли,
БегIла талихIчевсира.