Риганай

Салим Герейбеков
Дила хIулбас,
ХIу сарри шавла
ХIу сарри шавла
ХIу сарри шавла.
Жан гIямрулис,
ХIу сарри давла
ХIу сарри давла
ХIу сарри давла.

Припев
«Риганай» бикIули саби дила уркIи жан рурси…
Риганай, ца хIуни сарри ну шадра вируси.

Дила чархлис
Сарри хIу дарман
Сарри хIу дарман
Сарри хIу дарман.
Дила бекIлис
Гьанриркуд гьаман
Гьанриркуд гьаман
Гьанриркуд гьаман.