ХIу агорил дунъя хIайгар

Салим Герейбеков
ХIа эйти жегой сипат,
Ардукибчи Аллагьли.
ГьанхIабикиб нам их зат,
РитIун цIудара хIябли.

ХIа эйти жегой сипат
Нуни цен хъумартиша?
Дия гIязизил жан-дат,
ХIатI мякьизе гатишав?

ХIа эйти жегой сипат,
УхIахъуледар хIябли…
Дия чархла хIал мадат,
Нура гатаб Аллагьли.

ХIа эйти жегой сипат,
Агорил дунъя хIайгар.
Агора гьанна нам шат,
ХIатI мякьла вакIес дигар.