Заб

Салим Герейбеков
ХьанцIа зубре диривтли,
ДицIахъале Аллагьли …
Урзез бехIбирхьур забли,
Их бала гьар-кудили.

Заб Аллагьла нигIмат цар,
Аголе бурхIабуруй…
«Гонза дегъбугьулебар»
ИбхIале, цари дуруй…

Аллагьла уркIецIили,
Гашилзе халкь хIабатес,
Зубре урзахъу забли,
АгIнил цаб шукру барес.

Аллагьла жан уркIецIи,
Халкьике цаби хугил.
Аллагьис улгуйилис,
Алжана леби гьаргил.