Piano lyrics. Part one

Анна Валерьевна Холодная
Мені довподоби фортепіано,
я граю кохання мажорним тоном,
Почну з повільного piano,
Закінчу шаленим allegro в мінорі.

Ця музика дуже чарівна,
Хапає нас клавішами-руками,
і наш композитор напрочуд гарний,
його талант не старіє з роками.

Мені подобається музика,
бо в ній можна себе відшукати,
заблукавши у лісі вагань,
вона та, що до дій завжди спонукатиме.

Я вмію грати на фортепіано,
я дуже люблю слухати скрипку,
Вони чудово звучать в ансамблі,
Ця мелодія до нестями чарівна…