61. Писня про Батькивщину

Людмила Мадзур Анатольевна
Живу на чужбині одна, як у полі билина,
Далеко від Мами, від Брата свого, та сестер.
Не знаю коли, я з рідними зможу зустрітись,
Яка мене доля чекає в чужбині тепер.

Моя Батьківщина цвіла раньше сріблом і злотом,
Налиті колося вгиналися, аж до землі.
Прийшли супостати і стали красу ту губити,
Тече людська кров по рідній нашій землі.

Не знаю, як можна Братів своіх і Рідних бити,
Як можна вбивати дітей що родили самі.
Навіщо руйнують заводи і рідні хати,
Коли ж кінець буде проклятій, фашисткій війні.

Як людям нещасним Ви будете в очі дивитись,
Де совість ви діли, що рвете людей на шматки.
Ця біль вам вернеться ви знею незможете жити
Ви хочте багатства, та буде усе навпаки.
                09.14г.

Стих написан на мотив Украинской песни которую исполняет ТАИСИЯ ПОВАЛИЙ.
Эта песня называется; Пісня про Матір.