Ви краще б jiх тодi вiдсканували

Александр Тагаев
Так легше перевіряти потім джерело
І очам приємніший лиск рідкокристалічного монітора
Ніж пальцям відчуття папіросного паперу газети
(А може й ні).

Мрію про час, коли всі українськомовні джерела
Будуть відскановані
І розміщені в Інтернеті.

Хай живе Товариш Гіпертекст.