Мрii

Лиза Верская
Крихітко на підвіконні піднесла долоню до скла,
Примруживши очі, між пальців рахує хмари.
Вона ще дитина, вона ще зовсім мала,
Щоб відчувати на серці кохання спалахи — рано.

Дівча на підвіконні рахує краплі на склі,
Де кожна хвилина спливає разом з дитинством.
І мрії її, і в впевненість в завтрашнім дні
Неначе вода невловимо між пальців лине.

Дівчина на підвіконні замруживши сині очі,
Ловить спалахи сонця на довгі пухнасті вії.
Про що вона мріє та що її серце хоче -
Шепоче вітер за склом та лоскотно віє.