Русалчина пiсня

Светульчик
Приходь до річки, красеню мій ніжний,
Бо вбрана я у плаття білосніжне,
Тебе чекаю тут, на березі, щоночі
І сяйвом місячним палають мої очі...

Приходь, мій любий, не вагайся ні хвилини,
Бо годі мріяти про мальовничішу картину:
Зірки-сережки, сяюче волосся,
Такого бачити тобі не довелося...

Приходь, єдиний мій юначе,
Я хочу так тебе побачить,
Пісень чарівних заспіваю,
Тебе безтямно я кохаю...

Приходь, мій лицарю відважний,
Та будь обачний, рівноважний,
Бо повний місяць буде нині -
Прокинеться усе в долині...

Приходь, мій селезню розкішний,
Природа вся розквітла пишно,
Тобою знову гратимусь охоче,
Можливо, цього разу залоскОчу…

18.05.2015