Надобран ч

Алина Тюева
Я надобраніч все одно скажу,
Щоб добрі сни тобі наснились,
І світ зірок до тебе прихилю,
Щоб всі мрії в реальності розчинились..

Я буду як ангел літати,
Навколо дому твого,
Тебе і сни твої від зла оберігати,
Запалювати в серці вогонь.

Мелодію гарну зранку зіграю,
На волоссі світлім твоїм,
Я тебе так щиро і без залишку кохаю,
Та неминучим між нами був грім..

Усе.. Добре.. Я відлітаю,
За неосяжні поля,
За обрій, де зараз вже холод,
І звідси, де зараз пітьма..