Не бува так..

Алина Тюева
І не буває так, що зовсім без надії,
Що в серці вже нічого не горить,
Що іскра не запалює вже мрії,
Й душа за обрій не летить..
І не буває так, що посмішка-
Крізь сльози не проб'ється,
І теплі спогади, й те щастя,
Однією миттю тільки пронесеться..
І не буває сонця без променів світла,
Й доща не буває без хмар,
Й кохання без тебе вже не буває,
Як в нічному замку без примар..

А може мені все набрехали?
І сонце вночі буває таки?
Та що б мені не сказали..-
Кохання без тебе все ж, не буває..