***

Цавет Танем
Моя найсолодша отрута
Моя молитва на ніч Еязикелю.
Мені з тобою мила будь-яка скрута,
Мені з тобою - хоч на підлозі стеля.

З твоїх вуст я прийму свій вирок,
Понесу на Голгофу свій камінний хрест.
Викуплю білети всіх чужих пасажирок,
На потяг. з тобою. за мільйони верст.